Hvordan endrer jeg navnet på treet på mitt familienettsted på internett?

Hvis du redigerer slektstreet på ditt familienettsted på internett kan du endre navnet på treet på følgende måte:

Logg inn på ditt familienettsted

Beveg musmarkøren over ‘Slekstre’ fanen og velg ‘Administrere trær’ alternativet.

Klikk på ‘Rediger slekstre innstillinger’ ved siden av navnet på treet.

Endre navnet på treet og klikk ‘Lagre’.

Merk:

Dersom du startet å lage treet ditt i Family Tree Builder og synkroniserte det med familienettstedet vil du ikke kunne endre navnet på treet som beskrevet ovenfor. I stedet må du endre navnet i Family Tree Builder og så synkronisere med nettstedet.

Klikk her for å lære om hvordan du endrer navnet på treet i Family Tree Builder.