Kan jeg eksportere en GEDCOM-fil av mitt slektstre på mitt familienettsted?

Du kan eksportere en GEDCOM-fil av ditt slektstre på ditt familienettsted på MyHeritage.

1. Logg inn på ditt familienettsted.

2. Beveg musmarkøren over ‘Slektstre’ og klikk på ‘Administrere trær’.

3. På siden som åpnes klikker du ‘Eksporter til GEDCOM’, på høyre side, ved siden av navnet til treet som du ønsker å eksportere.

4. På den neste siden kan du velge om du ønsker å inkludere bilder i GEDCOM-filen. Klikk deretter ‘Start eksport’.

5. Du vil så motta en e-post med en link hvor du kan laste ned din GEDCOM-fil.