Hvilke detaljer vises på min personlige profilside?

Hver person i ditt slektstre har en utvidet profil med all informasjonen på en side. Profilsiden viser biografisk informasjon om personen, bilder og en liste over nære familiemedlemmer med lenke til deres egen utvidede profiler.

For å se profilsiden til en person i ditt tre, vennligst følg disse instruksjonene:

1. Logg inn på din familieside.

2. Klikk på ‘Slektstre’ fanen.

3. Klikk på den aktuelle personens kort.

4. Klikk på ‘Profil’ på informasjonspanelet på venstre side:

Du vil bli videresendt til personens profilside. Hvis du ønsker å endre en persons personlige informasjon, klikk på ‘Rediger profil’ til venstre på skjermen.

Her kan du legge til detaljert biografisk informasjon for personen.

Det er mulig å legge til andre navn slik som kallenavn, tidligere navn og religiøse navn; legge til ekteskapsinformasjon (inklusiv borgerlig ekteskap) og vitner; spesifisere adopsjon og fosterforeldre og dokumentere en persons favoritter. Du kan inkludere dypdeinformasjon for hver person, slik som å skrive deres biografi eller dokumentere deres utdannelse og karriere. Dette kan i betydelig grad berike opplevelsen til personer som ser på ditt slektstre.

Du kan gå gjennom alle seksjonene til venstre for å legge inn mer informasjon:

Ikke glem å lagre endringer!

Hvis du ønsker mer informasjon om de ulike typer profiler som du kan ha, vær vennlig å lese den følgende artikkelen: Hvorfor ser jeg forskjellig informasjon på en profilside?