Hvorfor ser jeg forskjellig informasjon på en profilside?

Hvert medlem på MyHeritage og hver person i slektstreet har en profilside som viser generell informasjon om personen, bilder, nære familiemedlemmer, kontaktinformasjon osv.

Det er mulig at du vil se forskjellig informasjon og/eller ha forskjellige redigeringsrettigheter på profilsiden avhengig av i hvilken sammenheng du ser på profilen.

Du kan ha flere typer profiler:

1. Din profil i ditt eget slektstre og familieside – for å få tilgang til denne vær vennlig å logge på din familieside, klikk på navnet ditt i skjermens øvre høyre hjørne og velg ‘Min profil’:

På profilsiden vil du se detaljert informasjon som ble lagt til om deg i slektstreet, (dersom medlemsprofilen din er knyttet til personen i slektstreet) og ha redigeringsrettigheter.

For å redigere din personlige profil i slektstreet, klikk på ‘Rediger profil’.

Du kan gå gjennom alle foreslåtte seksjoner til venstre for å legge til mer informasjon:

2. Din offentlige profil på MyHeritage, som alle kan se – for å få tilgang til den, vær vennlig å klikke på ‘Se den offentlige profilen’ på din treprofilside.

Der vil du se informasjonen slik som andre MyHeritage-medlemmer kan se den:

Hvis du ønsker å endre dine personlige detaljer som andre medlemmer kan se, vær vennlig å lese instruksjonene i den følgende artikkelen: Hvordan redigerer jeg min medlemsprofil?

3. Din profil på en side du er medlem på – for å få tilgang til den, vær vennlig å logge inn på en familieside du er medlem på, klikk på ditt navn i skjermens øvre høyre hjørne og velg "Min profil".

Vennligst merk; det er mulig du ikke har tillatelse til å redigere en profil i denne sammenheng. For å redigere din profil på en side der du er medlem må du kontakte webadministrator for denne familiesiden.