Hvordan endrer jeg mitt profilbilde?

Hvis du ønsker å endre ditt profilbilde på MyHeritage, vær vennlig å følge disse instruksjonene:

1. Logg inn på din familieside.

2. Klikk på navnet ditt i skjermens øvre høyre hjørne og velg ‘Min profil’:

3. Klikk på blyantikonet på ditt profilbilde for å endre det:

4. I vinduet som dukker opp, klikk på ‘Fjern profilbilde’.
5. Nå kan du bruke "Dra og slipp"-funksjonen for å legge til et nytt bilde, eller klikke på ‘Velg fil’ for å hente et bilde fra en valgt plassering.

6. Klikk ‘Ok’ for å lagre dine endringer.

Vennligst merk at ditt profilbilde kan være forskjellig fra det ‘Personlige bildet’ i slektstreet (selv om mange medlemmer også bruker det personlige bildet fra slektstreet som sitt profilbilde).

Hvordan kan du vite forskjellen?

Den følgende artikkelen forklarer forskjellen mellom din MyHeritage medlemsprofil og din familiesideprofil: Hvorfor ser jeg forskjellig informasjon på en persons profilside?