Kan jeg legge til webinnhold på min familieside?

Ja, det er mulig å legge til webinnhold på din familieside, på profilen til en person i ditt tre.

For å gjøre dette, vær vennlig å følge disse instruksjonene:

1. Logg inn på din familieside.

2. Klikk på ‘Slektstre’-fanen og klikk på den aktuelle personens kort.

3. Klikk på ‘Profil’ knappen rett under bildet i informasjonspanelet på venstre side.

4. På personens profilside vil du finne ‘Webinnhold’ seksjonen under ‘Informasjon’ fanen.

Klikk på ‘Legg til lenker, HTML, video og annet innhold’:

5. Kopier URL-adressen, gi navn til webinnholdet og klikk på ‘Legg til’:

6. Nå vil du se lenken du har kopiert i personens profil: