Hvordan redigerer jeg min medlemsprofil?

For å redigere din medlemsprofil, vær vennlig å gjøre følgende:

1. Logg inn på din familieside.

2. Klikk på navnet ditt i skjermens øvre høyre hjørne og velg ‘Kontoinnstillinger’:

3. På den neste siden vil du kunne redigere dine egne detaljer, slik som, navn, alder, e-postadresse og passord.

4. Når du er ferdig, klikk ‘Lagre’ for å lagre endringene dine:

Vennligst merk at noen av disse detaljene dukker opp på din ‘Offentlige profil’, som alle kan se. Dersom du ønsker å finne ut hvordan din offentlige profil ser ut, klikk på navnet ditt i øvre høyre hjørne, klikk på ‘Min profil’ og på profilsiden klikker du på ‘Se offentlig profil’.

Du kan velge hvilke detaljer som skal vises og hvilke som ikke skal vises.

For å endre informasjonen som andre kan se på din offentlige profil, vær vennlig å følge disse instruksjonene:

1. Logg inn på din familieside.

2. Klikk på navnet ditt i skjermens øvre høyre hjørne og velg ‘Personverninnstillinger’:

3. I ‘Mine innstillinger’ seksjonen kan du velge hva du vil vise og ikke vise på din offentlige profil:

4. Når du er ferdig, klikk på ‘Lagre’ for å lagre endringene dine.

Hvis du du ønsker å lese mer om ulike typer profiler som du kan ha, vær vennlig å lese den følgende artikkelen: Hvorfor ser jeg forskjellig informasjon på en profilside?