Nettside Medlemmer

Hvordan inviterer jeg medlemmer til mitt familienettsted?

Hvis du ønsker å invitere medlemmer til ditt familienettsted, kan du gjøre følgende:   1.Logg inn på ditt

Hvordan spør jeg om medlemskap i en nettside?

Hos MyHeritage er familienettsteder under kontroll av administratorer og de har muligheten til å invitere andre brukere til å bli medlemmer

Hvis jeg oppgraderer noen til administrator, hva kan de gjøre på min nettside?

Hvis jeg oppgraderer noen til administrator, hva kan de gjøre på min nettside?   Når du skaper din nettside, blir du automatisk

Hvordan inviterer jeg ett medlem som har endret sin epost adresse?

Hvis du inviterer ett medlem til nettsiden din og nå ønsker å invitere han eller henne med en annen epost, så må du fjerne

Hvordan inviterer jeg medlemmer til min nettside ifra Family Tree Builder?

For å invitere nye medlemmer til din nettside ved å bruke Family Tree Builder software (FTB), vennligst følg dissse instruksjonene:

Hvordan kan jeg slett meg selv som medlem fra en annen familieside?

Hvis du er medlem på en familieside og du ønsker å slette deg som medlem på denne siden, vær vennlig å følge

Hvordan fjerner jeg et medlem fra mitt Familienettsted?

Gjør som følger for å fjerne et medlem fra familienettstedet ditt:   1.Logg inn på familienettstedet ditt.   2.Dra

Hvordan kan jeg sende en medling til alle mine medlemmer samtidig?

Ofte kan det være lønnsomt å sende en epost til alle medlemmer i nettsiden som du eier.   Det er veldig enkelt å sende en

Hvordan sender jeg et passord til et familiemedlem?

Hvis et familiemedlem glemmer passordet for å logge inn i MyHeritage, vennligst råd dem til å lage seg et nytt passord ved å

Kan jeg endre detaljer på ett invitert medlem på familienettstedet mitt?

Hvis du ønsker å gjøre endringer i detaljene for ett invitert medlem, vennligst følg disse instruksjonene:   1.Logg deg