Hva gjør jeg dersom en begivenhet ikke vises i min kalender?

Dersom en begivenhet fra ditt familie-websted ikke vises i din kalender, så må du prøve følgende:

På ditt familie-websted så flytter du musekursoren over 'Hjem' feltet og klikker deretter på 'Familiebegivenheter'.

Sjekk om den begivenheten du søker ligger i listen over alle begivenheter på siden for Familebegivenheter.

Derom du ikke finner begivenheten her, så sjekk om datoen er lagt inn riktig i slektstreet. Dersom du tidligere har lagt inn datoen manuelt, så må du prøve å legge inn datoen på nytt ved å benytte kalenderens ”datoplukker”:

I tillegg må du oppdatere kalenderinnstillingene på ditt familie-websted. For å gjøre dette, gå tilsiden for ’Familiebegivenheter’ som beskrevet over og klikk på 'Kalenderinnstillinger'.

Fjern haken som sier at det skal importeres begivenheter fra slektstreet til kalenderen og lagre deretter innstillingene (trykk på Lagre).  Sett tilbake haken i feltet for import og lagre innstillingene på nytt.

Merk: Dersom du redigerer på slektstreet ditt i Family Tree Builder programmet, så vennligst husk å redigere datoen som du har lagt inn der og synkroniser slektstreet ditt.