Hvorfor utløser ikke alle mine begivenheter i kalenderen epost-meldinger?

Etter hvert som slektstreet blir større, og med flere og flere begivenheter, så kan det å sende epost-meldinger vedrørende alle begivenheter skape støy i din epost-mappe og kanskje gjøre det vanskelig å holde oversikt over meldinger som du er mest interessert i. For å unngå dette så er standardinnstillingen satt slik at vi sender deg meldinger bare for begivenheter om personer som er opp til tre trinn unna deg i slektstreet. 
 
Hva menes med `tre trinn’?  ‘Tre trinn’ er for eksempel: deg > din mor > din bestemor. Eller du > din bror > din nevø.
 
Det er mulig å endre en instilling i ditt familie-websted slik at du vilmotta meldinger for alle begivenheter i ditt slektstre. Denne innstillingen er unik for hver nettstedsadministrator og hvert medlem. Dersom du ønsker å endre når det sendes kalendermeldinger for alle some r medlem av ditt famile-websted, så bør du sende en epost til alle med de instruksjonene some r er vist over, slk at de kan endre dette selv. 
 
Du finner instruksjoner for hvordan du kan sende epost til alle dine medlemmer ved å klikke på linken under: 
 
 Hvordan kan jeg sende epost til alle mine medlemmer på mitt websted i en operasjon?
 
For å kunne endre dine personlige innstillinger vedrørende påminnelder fra kalenderen, så må du følge disse instruksjonene:
 
1. Logg inn på ditt familie-websted.
 
2. Klikk på navnet ditt i øvre høyre hjørne på skjermen og velg deretter  ‘Nettsideinnstillinger’.
 
3. Klikk på  ‘Mine innstillinger’ i toppen av siden. 
 
 
4. Klikk på menyen under "Send meg påminnelse for begivenheter til:" og velg hvilken grad av slektninger du vil ha påminnelse på.
 
 
5. Klikk på  ‘Lagre’ for å lagre det du har endret.