Hvorfor får jeg ingen kalendermeldinger?

Kalendermeldinger lages på basis av familiebegivenheter som er lagt til i ditt slektstre. For å kunne sende ut epost-meldinger om familiebegivenheter, så må vi forstå forholdet mellom deg og de andre individene i ditt slektstre.

For å hjelpe oss med å beregne slektsskapet riktig, så må dine medlemmers profil bli assosiert med riktig individ i slektstreet.  Du kan lese om hvordan du kan gjøre dette her:  Hvordan skal jeg assosiere meg selv til slektstreet på mitt familie-websted?

Dersom du er assosiert korrekt og du fremdeles ikke mottar kalendermeldinger, så må du sjekke at kalendermeldinger er aktivert på ditt familie-websted. For å sjekke dette så logger du deg inn på ditt familie-websted og klikker på navnet ditt i øvre høyre hjørne. Velg ‘Nettsideinnstillinger’ og deretter ‘Mine innstillinger’.

Sørg for at alle feltene i  ‘Påminnelser om familiebegivenheter’ er haket ut., og klikk deretter på  ‘Lagre’ for å lagre dine innstillinger.

Til slutt, dersom det du gjorde ovenfor ikke hjalp, så må du sjekke at kalendermeldingene ikke har havnet i din spampost-mappe. Dersom den gjorde det, så må du merke disse e-postene som ‘ikke spam’.