Kan jeg legge til begivenheter manuelt i min kalender?

Dersom du ønsker å legge til begivenheter manuelt i din kalender på ditt familie-websted, vennligst følg disse instruksjonene:

Klikk på  ‘Send inn en begivenhet’ på høyre side av din hjemmeside, under webstedets bilde.

Følgende vidu vil da vises, og vil gi deg mulighet til å velge datoen og legge til detaljer til begivenheten, slik som tittel, sted og beskrivelse.

Når du er ferdig med å fylle inn detaljer til en begivenhet, så klikker du på  ‘Send inn’. Dette vil da sende inn begivenheten til din kalender.

Du kan se alle familiebegivenhetene i din kalender ved å bevege musekursoren over  'Hjem’ feltet og klikke på  'Familiebegivenheter'.