Hva er online sikkerhetskopitjenesten?

Sikkerhetskopitjenesten er en betalingstjeneste som er tilgjengelig for alle medlemmer som har et slektstre på et familienettsted på MyHeritage.com. Sikkerhetskopitjenesten er atskilt fra Premium-nettsideabonnement, slik at det kan kjøpes uansett abonnementsstatus.

Vi oppretter sikkerhetskopier av slektstreet ditt en gang hver måned, og sender deg en melding med en lenke for å laste ned sikkerhetskopien. Lenker til sikkerhetskopiene er også tilgjengelige på familienettstedet ditt under “Slektstre”-fanen i ”Sikkerhetskopi”-seksjonen.

Sikkerhetskopitjenesten dekker alle slektstrær på det familienettstedet som tjenesten er ervervet for.

Tjenesten inkluderer ikke innhold på familienettstedet som kommentarer fra andre brukere, meldinger i Innboksen, Smart Marches, Diagrammer og bøker eller ethvert innhold bortsett fra slektstredata, bilder, videoer og dokumenter som ble knyttet til slektstreet.

Sikkerhetskopitjenesten som er levert for Family Tree Builder-trær utelukker ethvert bilde som ikke er assosiert og synkronisert i slektstreet. Bilder som er lastet opp direkte til et familienettsted, men ikke merket til det synkroniserte treet, vil ikke bli dekket av sikkerhetskopien.

Sikkerhetskopiene for hver måned blir lagret slik at du om nødvendig kan gjenopprette en to måneder eller endog seks måneder gammel sikkerhetskopi ved hjelp av gitte lenkene. Hvis du har flere trær på familienettstedet ditt, blir hvert tre beskyttet separat uten ekstra kostnad.

Å gjenoppette sikkerhetskopier er enkelt og tar bare noen få sekunder. Du kan klikke her for å gjenopprette en sikkerhetskopi fra online sikkerhetskopitjenesten.

Sikkerhetskopier blir lagret trygt med passordbeskyttelse slik at du kan være sikker på at informasjonen din er trygg.

Online sikkerhetskopitjenesten er tilgjengelig for synkroniserte trær som er opprettet i Family Tree Builder, vårt slektstreprogram, så vel som for slektstrær som er opprettet på et MyHeritage.com familienettsted.

For å abonnere på sikkerhetskopitjenesten for slektstrærne dine, kan du lese følgende FAQ-artikkel: Hvordan kan jeg kjøpe sikkerhetskopitjenesten?

Vilkår for bruk av sikkerhetskopitjenesten finner du her.