Hvordan stopper jeg sikkerhetskopitjenesten?

Du kan stoppe sikkerhetskopitjenesten når som helst ved å kontakte vår Brukerstøtte.

Sikkerhetskopier blir bare oppbevart så lenge tjenesten blir betalt for. Hvis tjenesten av en eller annen grunn blir stoppet, blir tidligere sikkerhetskopier beholdt for en utsettelsesperiode på 30 dager for å tillate deg å laste ned sikkerhetskopiene til datamaskinen din. Etter utsettelsesperioden på 30 dager er det ikke mulig å gjenopprette sikkerhetskopier.