Hvordan eksporterer jeg en tilpasset rapport inn i et Excel regneark fra mitt Family Tree Builder program?

For å kunne kreere og eksportere en tilpasset rapport i Family Tree Builder programmet, så må du følge disse instruksjonene:

1. Åpne slektstreet ditt i Family Tree Builder.

2. Klikk på ‘Rapporter’ i det øvre menyfeltet og så klikk på  ‘Eksporter spesial rapport’.

3. Velg hvilket felt og hvilke personer du ønsker å eksportere til rapporten og klikk ‘OK’:

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTMLfeb85b.PNG