Kan jeg laste ned slektstreet mitt til en CD og skrive de ut på en profesjonell måte?

For å kunne skrive ut slektstreet ditt, må du først lage et diagram av treet. Det diagrammet som egner seg best for utskrift er “Alt-i-ett”-diagrammet. ”Alt-i- ett”-diagrammet inneholder personer fra ditt slektstre.

MyHeritage tilbyr flott, profesjonell utskrift av slektstrediagrammet ditt, direkte fra ditt familie-websted og uten at du trenger å lagre en kopi av diagrammet for å ta det med hvor du vil:

Dersom du benytter Family Tree Builder programmet, vennligst les følgende artikkel:  Hvordan kan jeg skrive ut et diagram som jeg har laget ved hjelp av Family Tree Builder?

Dersom du arbeider med slektstreet på ditt familie-websted, vennligst les følgende artikkel: Hvordan kan jeg skrive ut et diagram som jeg har laget fra mitt familie-websted?

Dersom du foretrekker å ta med deg diagrammet for å skrive det ut hos et profesjonelt trykkeri, så må du lagre diagrammet som en PDF-fil.

Kopier deretter PDF-filen til en CD, USB-enhet eller et annet passende flyttbart medium og ta denne med til trykkeriet eller et kopisenteret.