Når jeg skriver ut Alt-i-ett diagrammet blir det liten. Hva kan jeg gjøre?

Et Alt-i-ett diagram som kan lages på din slektsside under ‘Skriv ut diagrammer og bøker’ eller i Family Tree Builder programmet, lager et diagram med alle personer i ditt slektstre.

Når du har et stort slektstre og skriver diagrammet ut på en A4-side, vil tekststørrelse bli veldig liten.

Det er flere mulige løsninger for dette problemet:

1. Bestill ett plakat av ditt slektstre ved bruk av våre tjenester. Vennligst ser på følgende FAQ mer informasjon: Hvordan bestiller jeg en plakatutskrift av mitt slektstre fra mitt familieside?

2. Lagre diagrammet som en PDF fil og ta den med til en lokal fotobutikk hvor de kan skrive det ut på stor format papir. Les følgende FAQ for detaljert oppskrift: Hvordan lagrer jeg et diagram som en PDF fil?

3. Lagre diagrammet på flere sider i stedet for en stor side:

Hvis du bruker Family Tree Builder, kan du velge flere sider når du lagrer ditt diagram som en PDF fil.

Hvis du bruker slektssiden på nettet, velg opsjonen når du kreerer diagrammet.

4. Generer i stedet flere diagrammer med etterkommere - en for hver av dine forfedre. Disse vil bli betydelig mindre og du vil være i stand til sette de sammen til slutt.

5.     Prøv å bruke en annen diagramstil eller rediger diagrammets innstillingene som tekststørrelse, mengde opplysninger i diagrammet, antall generasjoner osv.

For mer informasjon om diagramtyper, stiler og andre innstillinger vennligst se på følgende:

Hvordan lager jeg et diagram av mitt slektstre på min online familien siden?

Hvordan lager jeg et diagram av mitt slektstre i Family Tree Builder programvare?