Hvordan lagrer jeg et diagram som en PDF fil?

Hvis du har allerede laget et diagram av din slektstre, kan du følge denne oppskrift:

1.Logg på ditt slektstre på familieside.

2.Flytt musepeker over ‘Slektstre’ menyen og klikk på ‘Skriv ut diagrammer og bøker’.

3.Klikk på ‘Mine diagrammer’ for å se på alle diagrammene du har laget så langt.

4.Finn frem til ønsket diagram og klikk på valget ‘Se PDF’ under miniatyr bildet for å åpne diagrammet:

5.Lagre det som en PDF fil på din maskin.

Hvis du har laget diagrammet med Family Tree Builder programmet, vennligst gjør følgende:

1.Bruk Family Tree Builder programmet for å lage diagrammet etter ditt ønske.

2.Klikk på knappen ‘Lagre’ ovenfor diagrammet du nettopp har laget.

3.Marker opsjonen PDF filformat, og klikk på ‘Neste’.

4.Velg om du ønsker et diagram på en stor side eller lage et diagram over mange sider. Klikk på ‘Neste’ for å opprette filen.

5.Gi et navn til ditt diagram og velg lokasjon hvor du ønsker å lagre PDF filen på din maskin.

**Som standard blir diagrammer lagret i prosjekt mappe på ‘Mine Dokumenter’ / ‘MyHeritage’ / ’Prosjektnavn’ / ‘Reports’ mappe. Klikk på knappen ‘Velg’ hvis du ønsker å endre lokasjonen.

6.Klikk på ‘Neste’.

7.Maker valget ‘Åpne filen nå’ hvis du ønsker å se på resultatet med en gang. Klikk på knappen ‘Ferdig’ til slutt.

Description: Put tooltip here