Hvordan skriver jeg ut hele slektstreet på en side fra familieside?

For å skrive ut hele slektstreet på en side fra din slektsside, vennligst gjør følgende:

1.     Logg på ditt slektstre på familieside.

2.     Flytt musepeker til ‘Slektstre’ meny og velg ‘Skriv ut diagrammer og bøker’.

3.     På neste side får du en oversikt over hvilke diagrammer som kan lages.

Marker ‘Alt-i-ett’ diagramtype for å inkludere alle personer i ditt tre i diagrammet.

4.     Velg ‘En side’ som utskrifts metode for å skrive diagrammet ut på en enkelt side.

** Hvis diagrammet blir for stor, anbefaler vi at du bruker en profesjonell tjeneste for å skrive ut ditt diagram eller velger ‘Flere sider’ for å skrive det ut på en hjemmeskriver.

5.     Velg hovedpersonen diagrammet skal ta utgangspunkt i.

6.     Bruk ‘Fakta om enkeltpersoner’ og ‘Diagramstil’ opsjoner for å endre skrifttype, farge, mengde fakta, osv.

7.     Du kan også klikke på ‘Avanserte tilpasnings valg’ i øverst på høyere side for flere opsjoner.

8.     Vær sikker å velge ‘Vis alle generasjoner’ i ditt diagram for å få med alle personer.

9.     Klikk på knappen ‘Lag diagram’.

Når diagrammet er ferdig, vil du få en e-post med en lenke for å laste ned PDF filen av diagrammet. Klikke på lenken, åpne PDF filen og skriv diagrammet ut på din skriver.

Diagrammet vil også være tilgjengelig under valget ‘Mine diagrammer’ på ‘Diagrammer og bøker’ siden.

Bruk ‘Bestille plakat’ lenke under forhåndsvisning av diagrammet, hvis du ønsker å få det skrevet ut av vår profesjonelle utskriftstjeneste, eller ‘Se PDF’ for å lagre det som en PDF fil.

Hvis du har laget treet ditt i Family Tree Builder, vennligst les følgende artikkel: Hvordan skal jeg skrive ut hele mitt slektstre på en enkel side i Family Tree Builder?