Hvordan skal jeg skrive ut hele mitt slektstre på en enkel side i Family Tree Builder?

For å skrive ut hele ditt slektstre på en enkel side i Family Tree Builder, vennligst gjør følgende:

1.Åpne Family Tree Builder programmet.

2.Finn frem og marker personen som skal være hovedpersonen for diagrammet.

3.Klikk på knappen ‘Diagram’ i hovedmenyen og velg ‘Alt-i-et diagram’.

Nå kan du velge eller å skrive ut diagrammet med bruk av våre profesjonelle utskriftstjeneste, eller lagre diagrammet som en PDF fil på en enkel side som du skriver ut selv.

Hvis du vil lagre diagrammet som en PDF fil:

1.Klikk på knappen ‘Lagre’ direkte ovenfor diagrammet som du nettopp har laget.

2.Marker PDF filformat, og klikk på ‘Neste’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML160966c.PNG

3.Marker opsjonen ‘Lag en PDF med en stor side’ og klikk på ‘Neste’ for å lagre filen.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML1617f34.PNG

Hvis du ønsker å lage et profesjonelt utskrift av ditt diagram, vennligst bruk instruksjoner beskrevet i følgende artikkel: Hvordan kan jeg skrive ut et diagram som jeg laget i Family Tree Builder?

*OBS: ‘Alt-i-ett diagram’ er bare tilgjengelig for Premium brukere. For å se hvilke valg som er tilgjengelig i Family Tree Builder for Premium brukere og ikke-Premium brukere, vennligst klikk her.

For ikke-Premium brukere finnes det ingen rapport eller diagram som vil skrive ut alle personene i slektstreet fra Family Tree Builder.  Hvis du ikke er en premium bruker er vår anbefalte måte å skrive ut følgende:

Bruk diagrammet med forfedre eller etterkommere (Vifteformet, Horisontalt eller Vertikalt) for å lage en visuelt presentasjon av hver av viktige gren i treet. Du kan justere silen og farge av diagrammet etter ønske.

Lagre diagrammet som en PDF når du er ferdig. Det vil gi deg bedre kontroll over de forskjellige utskriftsopsjoner. For eksempel kan du ta diagrammet med til en fotobutikk for å lage et profesjonelt utskrift på et stort papirformat som blir da enkelt å skrive ut på en enkelt side.

For å se all informasjon er det lurt å lage en ‘Rapport i bokform’ for de viktigste grener i treet. Rapporten er veldig komplett med fotos av alle sammen, og inkluderer indirekte relasjoner og andre hendig informasjon.

Hvis du editerer ditt slektstre på nettstedet, vennligst les følgende artikkel: Hvordan skriver jeg ut hele slektstreet på en side fra familieside?