Hvordan kan jeg kreere et diagram fra mitt slektstre på mitt familie-websted?

For å kunne kreere et diagram på mitt familie-websted så må du gjøre følgende:

1. Logg inn på ditt familie-websted.

2. Beveg musekursoren over ‘Slektstre’-feltet og klikk på  ‘Skriv ut diagrammer og bøker’.

3. Velg en av de følgende diagramtypene:
  • Nære slektninger diagram
  • Forfedre diagram
  • Etterkommere diagram
  • Vifte diagramt
  • Alt-i ett-diagram
  • Sløyfe eller Timeglass diagram
Merk: når du klikker på en diagramtype, så vil du se et visuelt eksempel  og forklaring om den valgte type.

4. Velg den personen som diagrammet skal være sentret omkring.

5. Velg  ‘Enkel side’ valget for å skrive ut diagrammet på en enkelt side(vi anbefaler profesloell utskrift)  eller velg ‘flersidig’ dersom du ønsker å skrive ut diagrammet på en hjemmeskriver.

6. Bruk  ‘Fakta for individer’ og  ‘Diagram stil’ valgmuligheter for å kunne endre slike ting som font, farge, antall fakta, osv.

7. Du kan også klikke på  ‘Avansert tilpasset valg’ i det øvre høyre hjørnet på siden for få flere preferanser.

8. Velg antall generasjoner som skal vises i diagrammet ditt.

9. Klikk på  ‘Lag Diagram’ knappen.

Når diagrammet er klart, så vil du motta en epost med en lenke til der du kan laste ned PDF-filen av diagrammet. Du kan klikke på denne lenken og åpne PDF-filen og skrive ut diagrammet på din hjemmeskriver.

Diagrammet vil også vises på  ‘Mine diagrammer’-siden under ‘Diagrammer og Bøker’-seksjonen.

Bruk  ‘Bestill plakat’–lenken under forhåndsvisningen av diagrammet dersom du ønsker å skrive det ut profesjonelt via vår tjeneste, eller bruk ‘Se på PDF’ for å lagre en PDF fil.

Merk:

Før du lager et diagram på ditt familie-websted, så anbefaler vi at du legger inn bilder av så mange personer som mulig. Det er best om disse bildene er av høy kvalitet, høy oppløsning JPEG format og dersom det tagged bildet av personen er stort.

Forsøk å legge til så mange fakta som mulig på ditt slektstre, slik som fødsel-og dødsdato.