Hvordan skriver jeg ut et diagram som jeg har laget på nettstedet?

For å kunne skive ut ditt komplette slektstre på en enkelt side fra nettstedet, vennligst gjør følgende:

1.Logg på ditt slektstre på nettstedet.

2.Flytt markøren over ‘Slektstre’ fanen og velg ‘Skriv ut diagrammer og bøker’.

3.På neste side kan du velge forskjellige typer diagrammer. Vennligst les følgende artikkelen hvis du trenger instruksjoner for å lage et diagram: Hvordan lager jeg et diagram av mitt slektstre på min online familien siden?

4.Når diagrammet er ferdig, velger du siden 'Mine diagrammer'.

**Hvis du tidligere har laget et diagram som du vil skrive ut, kan du gå direkte til side ‘Mine diagrammer’ hvor du finner alle tidligere diagrammer som er blitt lagret.

5.Finn frem til ønsket diagram og klikk på ‘Bestille plakat’ hvis du vil bestille et pent plakat ved å bruke våre tjenester. For mer informasjon vennligst les følgende artikkel: Hvordan bestiller jeg en plakatutskrift av mitt slektstre fra mitt familie-websted?

6.Hvis du vil skrive ut plakaten på din skriver hjemme eller lagre den som en PDF fil for å bestille et plakat senere, klikk på opsjonen ‘Vis PDF’ og lagre PDF filen på din maskin.