Hvordan kan jeg skrive ut et diagram som jeg laget i Family Tree Builder?

Etter du har brukt Family Tree Builder for å lage et fint diagram fra ditt slektstre og du ønsker å skrive det ut, kan du velge å skrive diagrammet ut på din egen skriver (på flere ark) eller om du vil et profesjonelt utskrift (på en enkelt side).

Klikk på knappen ‘Skriv ut’ på ovenfor diagrammet du nettopp har laget:

1). Hvis du ønsker å skrive diagrammet ut på din egen skriver (på flere sider), velg da ‘Skriv ut på egen skriver’.
Velg riktig skriver og egenskaper som papirstørrelse, papirretning, osv. og velg ‘OK’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML141bbe5.PNG

2) Hvis du vil lage et profesjonell plakat (bestille det fra vår nettside), velger du ‘Skriv ut plakat’ opsjonen.

I det nye vinduet må du først velge landet det skal sendes til.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML13ba8e2.PNG

Velg plakatens papirstørrelse, papirkvalitet og antall og klikk på ‘Neste’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML139cbcd.PNG

Fyll inn adressen til mottakeren (hvis du sender en gave til noen, oppgi adressen til den du vil sende det).

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML13b21e7.PNG

Nå vil plakaten bli generert. Hvis plakaten er stor, kan dette ta en del tid.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML13e92b3.PNG

Når plakaten er ferdig generert, klikk på ‘Neste’. Du blir da koplet opp til nettstedet ditt på MyHeritage.com for å fullføre betalingen.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML13ee056.PNG

Verifiser at det er riktig pris. Hvis du har en rabatt kode, skal du legge den inn nå!

Til slutt gi navn, adresse og betalingsopplysningene, og klikk ‘Neste’ for å fullføre din bestilling.