Hvor lenge tar det å motta et diagram som jeg har bestilt på nettet?

Det tar vanligvis opp til 16-17 arbeidsdager med standard leveringsform og 4 arbeidsdager med ekspress levering dersom alternativet ekspress levering vises i bestillingen.

Vennligst merk at arbeidsdager ikke inkluderer helgedager eller helligdager.

For å kunne spore din plakatutskrft, vennligst log inn på ditt familie-websted og beveg musemarkøren over 'Slektstre' knappen.

Klikk på 'Skriv ut diagrammer og bøker’ og velg 'Mine plakatbestillinger' for å se fremdriften på¨alle diagrammene du har i bestilling fra MyHeritage.com.

Dersom plakaten har blitt sendt, så vil du se en lenke som gjør det mulig å spore utsendelsen av din ordre.

Click to view photo in full size