Hvordan bestiller jeg en plakatutskrift av mitt slektstre fra mitt familieside?

For å kunne bestille en plakatutskrift av ditt slektstre, så må du først lage et familiediagram.

Vennligst les følgende FAQ for å få en detaljert instruks om hvordan du lager et slektsdiagram på ditt familie-websted: Hvordan lager jeg et diagram av mitt slektstre på mitt familie-websted?

Etter at diagrammet et klart, så vil du kunne se en prøvevisning i  ‘Mine diagrammer’ i  ‘Skriv ut diagrammer og bøker’-seksjonen.

For å bestille en utskrift av en plakat, vennligst gjør som følger:

1. Klikk på ‘Bestille plakat’ under det diagrammet som du ønsker å bestille en utskrift av.

*Vi anbefaler at du tar en nøye kontroll av ditt diagram før du bestiller utskriften, dette for å være sikker på at alt ser bra ut.

2. Velg størrelsen på ditt diagram, papirkvalitet og antall kopier. Her kan du også se en illustrasjon av plakatstørrelsen.

Klikk på ‘Fortsett til forsendelsesdetaljer’.

3. Legg til forsendelsesdetaljer og velg den foretrukne forsendelsesmetode.

4. Se over din bestilling før du fortsetter til betalingssiden.

Dersom du bruker Family Tree Builder programmet, vennligst les følgende FAQ for å se hvordan du kan lage et diagram og skrive ut dette:

Hvordan kan jeg lage et diagram fra mitt slektstre i Family Tree Builder programmet?

Hvordan kan jeg skrive ut et diagram som jeg har laget i Family Tree Builder?