Hvordan kan jeg endre fontstørrelsen i et diagram?

Dersom du lager et diagram ved hjelp av Family Tree Builder:

Klikk på 'Alternativ’- knappen over diagram visningen. I vinduet som da åpnes kan du velge forskjellige faner for å redigere utseende på diagrammet etter dine ønsker.

Ved å klikke på Skrifttyper-fanen, så vil du kunne endre fontstørrelsen i ditt diagram.

Dersom du lager et diagram på ditt online websted:

Klikk på  ‘Avanserte tilpasningsvalg’, for å kunne velge blant de tilgjengelige alternativene for ditt diagram.

Her kan du redigere fontstørrelser du vil benytte sammen med bilde-, boks- og diagramrammer og tekster som vises i diagrammet.