Diagrammer

Hvordan skal jeg skrive ut hele mitt slektstre på en enkel side i Family Tree Builder?

For å skrive ut hele ditt slektstre på en enkel side i Family Tree Builder, vennligst gjør følgende:   1.Åpne Family

Hvordan skriver jeg ut hele slektstreet på en side fra familieside?

For å skrive ut hele slektstreet på en side fra din slektsside, vennligst gjør følgende: 1.     Logg på

Hvordan bestiller jeg en plakatutskrift av mitt slektstre fra mitt familieside?

For å kunne bestille en plakatutskrift av ditt slektstre, så må du først lage et familiediagram.    Vennligst les

Hvordan kan jeg kreere et diagram fra mitt slektstre på mitt familie-websted?

For å kunne kreere et diagram på mitt familie-websted så må du gjøre følgende:     1. Logg inn på

Kan jeg laste ned slektstreet mitt til en CD og skrive de ut på en profesjonell måte?

For å kunne skrive ut slektstreet ditt, må du først lage et diagram av treet. Det diagrammet som egner seg best for utskrift er “

Hva er tallene ved personer i Alt-i-ett diagrammet?

Hvis samme person forekommer flere steder i Alt-i-ett diagrammet vil ett tall vises foran navnet på personen i diagrammet.   Dette kan skje for

Hvordan lagrer jeg et diagram som en PDF fil?

Hvis du har allerede laget et diagram av din slektstre, kan du følge denne oppskrift:   1.Logg på ditt slektstre på familieside.

Hvordan kan jeg lage en familiebok på mitt familie-websted?

Informasjonen som legges inn i familieboka tas direkte fra slektstreet, og eventuelle endringer må derfor gjøres i slektstreet og kan ikke

Hvordan lager jeg et diagram av mitt slektstre i Family Tree Builder programmet?

For å lage et diagram av ditt slektstre i Family Builder programmet, så må du følge disse instruksjonene:    1. Bruk

Hvordan kan jeg se familiediagrammet som jeg kreerte på mitt familie-websted?

Når du kreerer et familiediagram, vil du vanligvis motta en epost med en lenke slik at du kan laste ned en PDF-fil av diagrammet. Dessuten så

Hvordan kan jeg redigere diagramstilen?

Når du kreerer et diagram fra ditt slektstre, så vil ett av trinnene være at du får et forslag til hvilken diagramstil du ø

Hvordan kan jeg endre navnet på familie-diagrammet som jeg lager?

Merk: Du kan ikke endre navnet på et familie-diagram som allerede er lagret som en PDF-fil på din datamaskin. Du må da lage et nytt

Hvorfor mangler opsjonen for å lage en ‘Familiebok’ (Book Report) på min slektsside?

Familiebok (Book Report) er tilgjengelig i følgende språk: Engelsk (US) Engelsk (UK) Italiensk Nederlandsk Norsk Portugisisk Portugisisk

Hvordan kan jeg skrive ut et diagram som jeg laget i Family Tree Builder?

Etter du har brukt Family Tree Builder for å lage et fint diagram fra ditt slektstre og du ønsker å skrive det ut, kan du velge å

Hvor lenge tar det å motta et diagram som jeg har bestilt på nettet?

Det tar vanligvis opp til 16-17 arbeidsdager med standard leveringsform og 4 arbeidsdager med ekspress levering dersom alternativet ekspress levering

Hvordan kan jeg fjerne bilder fra et diagram?

Hvis du lager et diagram ved hjelp av Family Tree Builder programmet:   Klikk på `Alternativer’-knappen over diagramvisningen. I viduet

Hvordan eksporterer jeg en tilpasset rapport inn i et Excel regneark fra mitt Family Tree Builder program?

For å kunne kreere og eksportere en tilpasset rapport i Family Tree Builder programmet, så må du følge disse instruksjonene:

Kan jeg redigere et diagram etter at det er laget?

Dersom du har laget familietrediagrammet fra ditt websted, så kan du ikke endre hvordan diagrammet ser ut. Skal du endre det, må du laget et

Når jeg skriver ut Alt-i-ett diagrammet blir det liten. Hva kan jeg gjøre?

Et Alt-i-ett diagram som kan lages på din slektsside under ‘Skriv ut diagrammer og bøker’ eller i Family Tree Builder

Hvordan skriver jeg ut et diagram som jeg har laget på nettstedet?

For å kunne skive ut ditt komplette slektstre på en enkelt side fra nettstedet, vennligst gjør følgende:   1.Logg på

Hvor kan jeg sette inn en kupongkode for min Poster Utskriften?

Dersom du har mottatt et rabattilbud på plakatutskrifter fra MyHeritage, så skal du legge inn rabattkoden på visningssiden i

Hvordan kan jeg endre fontstørrelsen i et diagram?

Dersom du lager et diagram ved hjelp av Family Tree Builder:   Klikk på 'Alternativ’- knappen over diagram visningen. I vinduet som