Hvordan aktiverer jeg mitt DNA sett?

Gå til følgende side for å aktivere ditt DNA sett: www.myheritage.no/dna/activate og følg stegene under:
 
1. Log inn med din vanlige MyHeritage epost adresse og passord.. Dersom du har flere MyHeritage kontoer, så vær sikker på at du bruker den samme som du benyttet til å bestille ditt sett i fra, dette for at du skal kunne spore og behandle din DNA prøve.  
 
 
Merk: dersom du ikke er et registrert medlem av MyHeritage og ønsker å aktivere et DNA sett som var kjøpt av noen andre, så må du klikke på” Meld deg inn gratis” for å kunne registrere settet i noen få enkle trinn.
 
2.Skriv inn aktiveringskoden (settnummeret) som du kan finne på siden av begge glassrørene eller på baksiden av pakningen.
 
            
3. Klikk på” Fortsett”.
 
4 .Under spørsmålet” Hvilket DNA vil dette settet teste?, velg “Mine”.
 
 
Merk: Dersom du aktiverer et DNA sett for noen andre, så vær sikker på at du velger ”Noen andres sine”. Vennligst les Hvordan aktiverer jeg et DNA prøvesett som er kjøpt til et familiemedlem? for å få flere instrukser.
 
5.Vær sikker på at du har lest og akseptert Betingelser og vilkår og DNA informert samtykke og klikk på ”Activate” for å aktivere settet.
 
Viktig merknad:
 
Hvert sett har sin egen aktiveringskode. Dersom du har bestilt DNA-sett for familiemedlemmer, så må de aktivere sitt sett fra den samme siden: www.myheritage.no/dna/activate
 
Dersom de ikke er registrert hos MyHeritage, så kan de registrere seg før de aktiverer sitt sett.
 
Du kan også aktivere deres sett selv, og administrere deres resultater fra din MyHeritage konto. Merk at dersom du velger å gjøre dette, må du ha deres fulle tillatelse.
 
Merk også at personen som aktiverer et DNA sett blir den eneste som blir ansett som DNA  administrator, selv om kjøpet er utført av en annen. Å registrere et DNA-sett for noen andre endrer ikke eierens rettigheter.