Trenger jeg å være registrert bruker hos MyHeritage for å kjøpe DNA?

Hvis du ikke allerede er registrert hos MyHeritage, så kan du skape en gratis konto med bare noen få steg før du kjøper DNA. Når du har registrert deg, så vil du kunne kjøpe og følge din pakke, og senere se alle dine personlige resultater. Vennligst besøk www.myheritage.com/dna for å starte prossessen.

MyHeritage tilbyr så mye mer enn bare DNA. Du kan få mer ut av pengene ved å starte ditt eget slektstre, som vi har sørget for er superenkelt for deg. For mer hjelp, lese denne artikkelen:

Hvordan overfører jeg slektstreinformasjon fra et annet slektsprogram til MyHeritage?