Hvordan kan jeg bestille MyHeritage sin DNA test?

For å bestille MyHeritage din DNA test hvis du ikke er registrert hos MyHeritage, vennligst besøk denne nettsiden: www.myheritage.no/dna

Hvis du allerede er registrert medlem hos MyHeritage, vennligst gjør følgende:

1. Logg deg inn på din nettside på www.myheritage.com

2. Klikk på DNA feltet > Bestill et DNA-sett

3. På denne siden må du fylle inn din informasjon og betalingsmetode. Du kan velge forskjellig valuta ved å klikke på valuta knappen på høyre side av nettsiden.

4. I handlekurv vil du se prisen per pakke og totalprisen før leveranse tillegget. Hvis du vil bestille mer enn en DNA pakke, klikk på menyen under "Antall" og velg antall pakker du ønsker.

Vi anbefaler at du bestiller flere DNA pakker for dine familiemedlemmer, som dine søsken for å øke sjansen for å finne fantastiske oppdagelser om din familie historie.

5. Fyll inn detaljene for adressen du ønsker pakkene skal sendes til (hvis du ønsker kan pakken leveres direkte til personen du ønsker at skal bli testet).

6. Fyll inn betalingsinformasjonen og gi oss ditt telefonummer.

7. Hvis fakturaadressen ikke er den samme som leveringsadressen, vennligst huk av boksen ‘Fakturaadressen er samme som leveringsadresse’

8. Klikk på ‘Send’ for å godkjenne din bestilling.

Det var det! Du vil få en epost som godkjenner din bestilling. For mer informasjon om hvordan du kan følge din bestilling, vennligst les følgende: Hvordan kan jeg spore opp min DNA pakke?