Hvordan kan jeg spore opp min DNA pakke?

Hvis du har bestilt en MyHeritage DNA pakke, så har du muligheten til å spore pakken fra du bestiller den helt frem til du får dine DNA resultater.

Bare beveg musepekeren din over DNA feltet, og klikk på ‘Administrer DNA sett’:

Klikk på de tre punktene på høyre side av DNA filen og velg "Track":

Vil du se en sporer som lar deg holde øye med hele prosessen:

Du kan klikke på alle stegene i sporeren for å få mer informasjon om dette.

Når du har fullført din DNA test og sendt den tilbake til oss, så vil vi si ifra til deg når resultatene er klare.