Hvordan blir mitt personvern påvirket av opplasting av min DNA-fil?

Dine DNA-resultater er private og sikre.

Som webmaster (nettsideskaper) kan du laste opp DNA-filer for deg selv så vel som for dine familiemedlemmer og se bare disse filene.

Når du laster opp en DNA-fil til profilen din, må du først akseptere Betingelsene for bruk av DNA. Jeg anbefaller at du leser og godkjenner Samtykke Avtalen

Når du laster opp en DNA-fil til profilen til et familiemedlem, må du også bekrefte at du har fått deres tillatelse.

Som medlem på en familienettside kan du laste opp og se din egen DNA-fil. Du vil også kunne se om det om det allerede fins en fil som er lastet opp av webmaster.

I framtida kan du, hvis du velger å delta i DNA-matching, bestemme om du ønsker å dele din DNA-informasjon med potensielle slektninger (brukere med DNA-informasjon som matcher din).