Kan andre enn meg se på mine DNA-resultater?

Dine DNA-resultater er private og sikre.

Som webmaster (nettsideskaper), kan du laste opp DNA-filer for deg selv og for andre familiemedlemmer og kun se disse filene.

Som medlem på et familienettsted, kan du bare laste opp og se din egen DNA-fil. Du vil også kunne se om det er en fil som allerede er lastet opp av nettstedets webmaster.

I framtida kan du, hvis du velger å delta i DNA-matcing, bestemme om du ønsker å dele din DNA-informasjon med potensielle slektninger (brukere som har DNA-informasjon som matcher din).