Hvordan får jeg DNA Matcher?

For å kunne få DNA matcher, så må du være en registrert MyHeritage bruker. For å registrere deg, klikk her

Hvis du allerede er ett registrert medlem hos MyHeritage, logg deg inn på din konto, følg så disse instruksjonene for hjelp til å laste opp din DNA data til din profil: Hvordan kan jeg laste opp mine autosomale DNA testresultater?

Når din DNA data har blitt lastet opp, så vil vår matching teknologi sjekke din data og sammenligne det med data lastet opp av andre MyHeritage medlemmer.

Hvis vi finner resultater, så vil du bli kontaktet via epost. Du kan også sjekke dine DNA matcher direkte på din nettside ved å bevege musepekeren over "Oppdagelser" og klikk så på "DNA Matcher"

Her vil du se en liste over dine DNA matcher (personer som deler DNA med deg eller med personer du har lastet opp DNA data for)

Alle matcher inneholder følgende data:

• Navn
  • Fødselsted/ bosted.
  • DNA Matching data (delt DNA data, hvor mye prosent match dere er, hvor mange delte segmenter og hvor langt segment). Hvis du vil lese mer om dette, vennligst klikk her: Hva slags data kan jeg få ifra DNA Matcher?
  • Hvilken relasjon dere kanskje har. Desto større segmentene er, desto større er sannsynligheten for at det er faktisk er slektskap mellom dere. (F.eks. et veldig stort segment kan vise seg å være fetter/kusine eller tremenninger.)

Du kan også kontakte personen som har lastet opp sitt DNA resultat ved å klikke på "Kontakt". Hvis filen ble lastet opp av noen andre enn personen som du har en DNA match med, så vil du kunne kontakte både personen som har lastet opp informasjonen og personen som har denne DNA dataen, hvis denne personen også er medlem her hos MyHeritage.

Hvis DNA dataen var lastet opp av administratoren og ikke personen som har DNA dataen, så vil administratorens navn vises.

Hvis den matchende personen også er i slektstreet på MyHeritage, vil du se detaljer ifra det matchene tre til høyre

Du kan klikke på "Se i tre" for å se slektstreet og se hvordan du er i slekt med personen som matches. NB; slektstreet kan bli sett ut ifra personvern innstillinger som er satt av administratoren

Hvis du har Smart Matcher™ med denne personen, så vil du også få informasjon om det. Klikk på "Se Smart Matcher™" for å se alle Smart Matcher funnet mellom ditt og det matchene slektstreet, og du kan legge til enda mer informasjon til ditt tre.

Last opp ditt DNA resultat nå og få matcher!