Hvordan beskyttes DNA Matcher av personvern?

Ditt personvern og sikkerhet er veldig viktig for MyHeritage. Vi har lagt ned store investeringer for å sørge at din konto og personlig informasjon er beskyttet og sikkert beskyttet av flere lag med kryptering.

Nettside administratorer som laster opp DNA filer for seg selv eller for sine familiemedlemmer kan se DNA Matchene for seg selv og personer de har lastet opp DNA data for.

Nettside medlemmer som har lastet opp sin egen DNA data vil se resultater kun for dem selv. De kan også se matchene hvis deres DNA data har blitt lastet opp av administratoren på nettsiden.

DNA data og DNA Matcher sikkerhets/personvern innstillinger kan bli kontrollert av personen som lastet opp informasjonen til MyHeritage

Du kan sjekke DNA Matching innstillingene for din profil på følgende måte:

1. Logg inn på MyHeritage.

2. Klikk på ditt navn øverst i høyre hjørne av skjermen og velg "Personvern".

1. Under "DNA preferanser" vil du se "Tillat DNA Matching i MyHeritage" Her kan du velge innstillinger etter ønske.

Standard innstillingene er slik at brukere som får DNA matcher kan se profil detaljene til de personene som han/henne blir matchet med. Som ett medlem, så kan du velge om du vil begrense andre brukere som får DNA matcher, om de skal se profil detaljene til levende personer i ditt slektstre.

For å gjøre det, vennligst kryss av på "Tillat DNA treff å se profil detaljer for de personenens DNA data jeg har lastet opp".