Hva er DNA Matching?

DNA Matching er en fantastisk ny funksjon, skapt her hos MyHeritage, for å hjelpe våre brukere med å finne matcher basert på delte genetiske fellestrekk. Teknologien sammenligner informasjon ifra autosomal DNA tester og slektstrær for å finne matcher mellom brukere som kan indikere at dere er i slekt.

Det lar brukere som allerede har tatt en DNA test igjennom MyHeritageDNA, 23andMe, Family Tree DNA og AncestryDNA muligheten til å ta nytte av MyHeritage sin matching systemer for å finne ut mer om slektshistorie, og få mer ut av sine DNA resultater.

Hvis du allerede har en DNA test, så inviterer vi deg til å laste opp DNA data, en rask og enkel opplastning, som lar deg importere informasjonen direkte til MyHeritage. Når du gjør dette vil det la deg få matcher umiddelbart. Du kan følge instruksjonene her for å laste opp data til MyHeritage: Hvordan kan jeg laste opp mine autosomale DNA testresultater?

Hvis du står fast i genealogi forskningen din, benytt deg av MyHeritage DNA matching teknologien for å finne nye familiemedlemmer og lær mer informasjon om dine forfedre.