Hvordan kan jeg laste opp mine autosomale DNA testresultater?

For å laste opp dine autosomale DNA-testresultater fra Family Tree DNA Family Finder, AncestryDNA eller 23andMe til MyHeritage kan du følge disse instruksjonene:

Logg på slektssiden din.

Klikk på navnet ditt i det øvre høyre hjørnet av skjermen og velg ”Min profil”.

På profilsiden din klikker du på DNA-fanen og følger instruksjoner på siden for å laste opp DNA-filen din.

1. Last ned dine de rå DNA-dataene fra leverandøren din.

For å gjøre dette klikker du på DNA-leverandørens navn til venstre og følger den enkle trinn for trinn instruksjonen som viser deg akkurat hvordan du skal laste ned filen fra leverandørens nettsted og lagre den til datamaskinen din.

2. Som neste skritt må du akseptere ”Betingelsene for bruk av DNA”.

Klikk så på ”Last opp DNA-data-filene” og velg .ZIP-filen du lagret fra nettsiden til leverandøren din tidligere. Du trenger ikke pakke ut zip-filen.

Merk: du kan laste opp DNA-resultater for deg selv og for familiemedlemmene dine.

Hvis du klikker på Last opp de rå DNA-dataene til en annen person”, blir du tatt tilbake til slektstreet. Der kan du velge en person og gjenta framgangsmåten som er beskrevet ovenfor for å legge til deres rå DNA-data.

For flere detaljer kan du lese følgende FAQ: Hvordan kan jeg laste opp rå DNA-data for familiemedlemmene mine?