DNA Matching

Hvordan kalkulerer MyHeritage mulige slektskap?

Vi kalkulerer det mulige slektskapet mellom et par av DNA Matcher ut ifra de følgende tre parametere og deres posisjon i den genetiske koden. Delt

Hva betyr prosentandelen for delt DNA?

Alle mennesker deler 99.9% av sin DNA. Det er kun de resterende 0.1% som inneholder forskjeller ifra personer til personer. Delt DNA viser prosentandelen

Hva slags data kan jeg få ifra DNA Matcher?

Med DNA Matcher så vil du gå genetiske resultater for de to personene som tok en autosomal DNA test, og den genealogiske informasjonen som er

Kan jeg slette DNA Matcher?

Hvis du er administratoren og du ønsker å slette alle DNA matcher så kan du slå av DNA Matching muligheten under personvern

Hvordan kan jeg laste opp mine autosomale DNA testresultater?

For å laste opp dine autosomale DNA-testresultater fra Family Tree DNA Family Finder, AncestryDNA eller 23andMe til MyHeritage kan du følge

Hvordan får jeg DNA Matcher?

For å kunne få DNA matcher, så må du være en registrert MyHeritage bruker. For å registrere deg, klikk her.

Hvordan kan DNA Matcher hjelpe meg med min slektsforskning?

DNA Matching er en fantastisk ny funksjon, skapt her hos MyHeritage, for å hjelpe våre brukere med å finne matcher basert på delte

Hvis jeg har flere enn en medlemsprofil, burde jeg laste opp min DNA data på alle sammen?

Hvis du har flere profiler her hos MyHeritage og du ønsker å laste opp DNA resultater på alle sammen, om det er den samme testen, eller

Må jeg ha ett slektstre for å få DNA Matcher?

Alle MyHeritage brukere kan laste opp sin DNA data til sin MyHeritage profil, og få DNA Matcher til andre MyHeritage brukere som har lastet opp sine

Hvordan kan jeg få bedre DNA Matching resultater?

Alle mennesker får tildelt forskjellige segmenter ifra sine foreldre. Derfor er alle personer sine DNA forskjellig og de segmentene som overlapper

Hvem kan få matcher?

Alle som har testet sin DNA igjennom MyHeritageDNA, 23andMe, Family Tree DNA og Ancestry DNA sine tester, kan laste opp sine autosomal DNA resultater til

Er DNA matching gratis?

DNA Matching er en gratis funksjon, som lar deg få matcher med andre personer som deler din DNA, og mest mulig er i familie med deg. Hvis du

Hvordan beskyttes DNA Matcher av personvern?

Ditt personvern og sikkerhet er veldig viktig for MyHeritage. Vi har lagt ned store investeringer for å sørge at din konto og personlig

Hva er DNA Matching?

DNA Matching er en fantastisk ny funksjon, skapt her hos MyHeritage, for å hjelpe våre brukere med å finne matcher basert på delte

Hvordan kan jeg laste opp rå DNA-data for familiemedlemmene mine?

Som nettside-webmaster kan du laste opp DNA rådata til familiemedlemmene dine til familienettsiden din. Merk: Hvis du har invitert et familiemedlem

Må jeg delta i DNA-matching hvis jeg laster opp mine DNA-data til MyHeritage?

Deltakelse i DNA-matching er helt frivillig. Du kan laste opp dine DNA-data uten å delta i den framtidige DNA-matching-tjenesten ved å velge

Kan jeg be om at DNA-dataene slettes?

Du kan når som helst fjerne dine DNA-testresultater fra MyHeritage ved å gå inn på profilsiden din, på den nye DNA-fanen,