Redigere Bilder

Hvordan legger jeg til en dato til et bilde på mitt familie-websted?

1.Logg  inn på familie-webstedet.   2.Gå til  ‘Bilder’ fanen. Her vil du se alle dine bilder. Velg et album og finn

Hvordan markerer jeg folk på bilder jeg har lagt til på my family site?

For å markere folk på bildene dine som du allerede har lagt inn på siden din:  Logg deg inn på familiesiden din og trykk

Hvordan kan jeg markere et skannet bilde som et dokument i Family Tree Builder?

Dersom du ønsker å markere et skannet bilde som et dokument i Family Tree Builder, vennligst gjør som følger:   1. Å

Hvordan redigerer jeg et bildealbum?

For å kunne redigere detaljer i et bildealbum på ditt familie-websted, så må du gjøre følgende:   1. Logg

Hvordan legger jeg en dato til et bilde i Family Tree Builder?

Dersom du bygger ditt slektstre på ditt online familie-websted, vennligst les følgende artikkel: Hvordan legger jeg en dato til et bilde