Hvordan markerer jeg folk på bilder jeg har lagt til på my family site?

For å markere folk på bildene dine som du allerede har lagt inn på siden din:

Logg deg inn på familiesiden din og trykk på ’Bilder’ knappen.

Klikk på det bildet du ønsker å markere, og åpne så ’Endre bilde’ siden.

Når du befinner deg på ’Edit Photo’ siden, klikker du på ’Leg til en person’ knappen til venstre.

Markér ansiktet på bildet og skriv det navnet som du har brukt i familietreet. Klikk ’Ok’.

Merk: Hvis du har lagt inn mange bilder, kan du bruke pilene over bildet av vedkommene for å gå videre til det neste bilde.