Hvordan fjerner jeg et bilde i Family Tree Builder?

Hvis du vil fjerne bildet som finnes i albummet  i Family Tree Builder:

1. Klikk på ’Bilder’ knappen på fanebladet øverst på siden for å åpne ’Bilder’ seksjonen  i Family Tree Builder

2. Åpne albummet, velg et bilde fra listen og høyreklikk på bildet. Velg knappen ’Remove photo from album’.

Description: Click to view photo in full size

Merk: Denne handlingen vil ikke fjerne bildet helt fra prosjektet ditt, bare fra dette spesifikke albummet.

Hvis du vil fjerne et bilde helt fra prosjektet ditt:

1. Klikk på ’Bilder’ knappen på fanebladet øverst på siden for å åpne Bilder seksjonen i Family Tree Builder.

2. Velg det bilde du vil fjerne, og så klikker du enten på ’Slett’ knappen på fanebladet eller foretar et høyreklikk på bildet og velger ’Slett’ knappen.