Hvordan kan jeg skifte ut et bilde av en person i Family Tree Builder?

Hvis du bygger opp familietreet ditt online, vennligst les den følgende artikkel: Hvordan kan jeg forandre bildet av en person i familietreet mitt?

Her følger de skrittene du skal ta for å skifte ut en persons bilde (det lille profilbildet i oversikten over familiemedlemmer i Family Tree Builder), med et nytt:
1. Gå til rammen til en person som allerede har et profilbilde, og som  du ønsker å skifte ut til et annet bilde. Klikk på ‘Bilder’ knappen i det nedre høyre hjørnet av rammen.

Description: Click to view photo in full size

2. Et nytt vindu som viser alle bildene hvor vedkommende person forekommer, vil komme til syne.

3. Velg det bildet du vil benytte, og klikk på ‘Redigere’.

Description: Click to view photo in full size

4. Neste skritt, finn ’Forbindelser’ knappen. Det er her du kan definere bildet av den enkelte personen. Klikk på navnet til personen – dette vil aktivere markerings verktøyet.

Description: Click to view photo in full size

5. Bildet av personen vil alltid ha en blå ramme omkring ansiktet når du befinner deg i 'Redigere Bilder' vinduet. Et bilde hvor personen bare er tilstede, men som ikke er et bilde av personen, vil være innrammet av en rød ramme.

6. Klikk på navnet til personen på ’Forbindelser’ knappen for å aktivere innholdet i ’Personlig bilde’.

7. Sett et kryss ved ’personlig bilde’. Markér ansiktet til  vedkommende og klikk ’OK’.

Hvis du ønsker å bruke et bilde som du aldri har gjort bruk av, går du til den listen du har med bilder av vedkommende person, legger til et nytt bilde ved å følge de beskrivelser du finner i den følgende artikkelen:

Hvordan tilføyer jeg  et bilde av en person i Family Tree Builder?