Hvordan kan jeg forandre bildet i rammen til en person i familietreet mitt?

Hvis du bygger opp familietreet ditt i Family Tree Builder, bør du lese den nedenstående artikkelen: Hvordan kan jeg skifte ut et bilde av en person  i   My Family Tree Builder?

Hvis du ønsker å forandre bildet av en person på online-treet ditt, bør du gjøre følgende:

1. Klikk på personen for å få fram hans/hennes personlige opplysninger i rammen til venstre.

2. Før musemarkøren over bildet av personen og klikk på Blyant ikonet som du finner i det høyre nedre  hjørnet av bildet.

I det bildet som nå blir åpnet, klikker du på ‘Fjern profilbilde’.

Profilbilde av John Fitzgerald,  JFK,  USA’s 35. president.

Trekk og justér til den størrelsen du ønsker

Slett profilbildet

Nå kan du bruke rammen 'Dra et bilde hit' for å legge til et nytt bilde eller klikke på 'Velg fil’ for å velge et bilde som du har i en bestemt fil.

Profilbilde av John Fitzgerald,  JFK,  USA’s 35. pesident.

Kikk på ’OK’ for å lagre forandringene

MERK:

Ønsker du å bruke det bildet du allerede har lagt til og har satt sammen med personen, kan du gjøre følgende:

1. Følg de skrittene som er beskrevet ovenfor for å fjerne det nåværende bildet. Det du har fjernet, skal du ikke velge i den nye filen, bare klikke ’OK’.

2. Klikk deretter  ’Se alle’ i Bilder og videoer - delen på venstre side i rammen til personen for å åpne opp alle de bildene som er knyttet til  vedkommende person.

3. Klikk på det bildet du ønsker å benytte som et profilbilde.

4. På siden ‘Endre bilde’  klikker du på  knappen for å åpne det panelet du finner bildedetaljene i, og klikk deretter til venstre for navnet til personen.

5. Markér ansiktet på bildet og klikk ’OK’ for å lagre navnet som er skrevet i Name box.

6. Gå nå tilbake til treet ditt og se det nye profilbildet av personen.