Hvordan skal jeg legge inn bilder i the Family Tree Builder?

Når du skal lage et prosjekt i Family Tree Builder, har du mulighet for å legge inn bilder i prosjektet ditt. Du gjør følgende:

1. Åpne prosjektet ditt

2. Navigèr til seksjonen ’Bilder’ ved å trykke på ’Bilder’ oppe i fanebladene.

3. Klikk på "Ny" knappen og vel "Nye bilder":

4. Velg ut bilder fra komputeren din, klikk på  knappen ’Utforske’. Når det er gjort, klikker du på ’Neste’.

5. I det neste vinduet kan du velge det fotoalbummet du skal legge bildet ditt i. Hvis du velger ’Ingen album', vil bildet bli lagt til den hovedlisten du har til bildene dine i prosjektet ditt.

6. Du kan sette kryss i rammen ‘Redigere bildedetaljene nå’ for å åpne vinduet ’Redigere bild’, og der kan du legge til opplysninger om bildet og markere folk på det.

Hvis du ikke ønsker å redigere detaljene i  bildet nå, opphever du krysset og trykker på ’Ferdig’.

7. Husk å tilpasse prosjektet ditt med de bildene du nettopp har lagt inn, og del dem med resten av familien din!