Hvordan tilføye et profilbilde på slektstreet mitt?

Hvis du vil føye til et bilde av en person (det lille profilbildet i oversikten over familiemedlemmer i Family Tree Builder), bør du gjøre følgende:

1. Du kan enten klikke på det lille fotoikonet på den rammen hvor personen befinner seg,  eller på ’Add Photo’ under silhuetten på venstre side når du har trykket på personens ramme.

2. Trykk på ”Drag a photo here ” for å legge til  et nytt bilde eller trykk på ’Select file’  og velg et bilde du har liggende på et bestemt sted i filene dine.

Profilbilde av Patrick Bouvier

Trykk på ‘OK’ for å lagre forandringene dine

3. Du kan også trykke på ’Profile’ på den venstre siden i panelet for å åpne profilsiden, og så trykke  på ’Add Photo’ under  silhuetten av  personen