Hvordan tilføyer jeg et personlig bilde i Family Tree Builder?

Slik oppretter du  et bilde  av en person (det lille profilbildet i rammen til  familiemedlemmer i Slektstre Visning i Family Tree Builder).

1. Åpne opp familietreet ditt i Family Tree Builder software.

2. Finn fram til oversikten over det familiemedlemmet du vil sette inn et bilde av.

3. Klikk på + Legg til Bild hvor silhuetten av personen viser seg.

Description: Click to view photo in full size

4. En ny ramme vil komme til syne hvor du kan hente fram bilder fra komputeren din.  Klikk på ’Utforske’ for å velge det  bildet du vil sette inn, og klikk deretter på ’Neste’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML319e32.PNG

5. Nå vil den følgende  rammen  komme til syne. Husk å forsikre deg om at du har krysset for ‘Bruk bilde som personlig bilde for<NAVN>’.

Description: Put tooltip here

6. Klikk på ’Ferdig’.

7. Nå vil du komme til vinduet ’Redigere bild’. Her kan du føye til detaljer om bildet, slik som Tittel, Dato og Sted bildet ble tatt. Bruk fanebladene for å føye til ekstra opplysninger om et bilde.

8. Et bilde av en person vil alltid ha en blå ramme rundt ansiktet når du er i vinduet ’Redigere bild’ . Et bilde hvor personen bare er tilstede, men som ikke er et bilde av personen, vil være innrammet av en rød ramme.

Description: Click to view photo in full size

9. Og så har vi klart det! Gå tilbake til Tree View for å sikre deg at bildet står slik du vil ha det. Ikke glem å lagre det!