Hvordan sletter jeg et bilde fra et album på internett?

Du kan slette et bilde fra ditt familienettsted på to måter:

1. På ditt familienettsted klikker du på ‘Bilder’ fanen og velger albumet til venstre.

Finn bildet du vil slette.

Flytt musmarkøren over bildet for å se et lite ikon nederst i venstre hjørne og velg ‘Slett’ alternativet.

Merk: Du kan slette mer enn et bilde om gangen. Merk av bildene du vil slette og klikk deretter ‘Slett valgte bilder’ på det øvre panelet.

2. Benytt ‘Søk etter bilder’ seksjonen hvor du kan se listen over alle dine bildealbum og finn bilde etter tittel eller etter personer som er tagget på det.

Flytt musmarkøren over ‘Bilder’ fanen og velg ‘Søk etter bilder’.

Når du har funnet bildet som du ønsker å slette, klikk på ‘Slett’ under ‘Alternativ’ til høyre.

Viktig merknad: dersom du brukte ‘Kopier’ funksjonen tidligere for å flytte et bilde fra et album til et annet, og bildet finnes i mer enn et album, vil slette valget slette bildet fra ALLE album. Du vil bli vist en advarsel som spør om du virkelig ønsker å slette bildet fra ALLE album eller ikke.

Description: Put tooltip here