Hvordan laster jeg ned bilder som ble lagt til på mitt nettsted?

Hvis du ønsker å laste ned et bilde fra ditt familienettsted, vær vennlig å følge disse stegene:

1.Stå på familiesiden din, klikk på Bilde-knappen for å finne det bildet du vil laste ned.

Hvis bilde ligger i et album, klikk Album på venstresiden for å se liste over hvilke fotoalbum du har på siden din.

2.Flytt musepekeren over bildene på siden og bruk ‘V’ ikonet oppe til høyre, for å velge bilde(r) du vil laste ned. Klikk så tegnet.

Bildet vil bli lastet ned som en .zip fil.

Merk: Hvis bildet ble slettet fra Family Tree Builder programmet og du ønsker å laste det ned fra nettstedet for å laste det opp manuelt i FTB og så synkronisere med ditt nettsted, anbefaler vi at du sletter dette bildet fra nettstedet så snart du har lastet det ned og lagt det til i Family Tree Builder.

Dette vil hjelpe deg med å unngå duplikater når bildet er lastet opp til nettstedet gjennom synkroniseringsprosessen mellom Family Tree Builder og ditt nettsted.

Etter at du har lastet ned bildet ifra nettsiden for å legge det til Family Tree Builder, følg disse stegene for å slette bildet ifra nettsiden din.