Hvordan sletter jeg et fotoalbum fra mitt familienettsted?

Du kan slette et fotoalbum fra ditt familienettsted på to måter:
 
1. På ditt familienettsted klikk på ‘Bilder’ fanen og velg albumet til venstre.
 
Klikk på ‘Flere alternativer’ knappen og velg ‘Slett album’.
 
 
2. På ditt familienettsted, klikk på ‘Bilder’ fanen og velg ‘Søk bilder’ alternativet.
 
 
Finn albumet som du ønsker å slette og klikk på det for å åpne ‘Rediger album’ siden.
Bruk ‘Slett album’ knappen for å fjerne albumet fra ditt nettsted.
 
 
Bekreft at du ønsker å slette dette albumet ved å klikke ‘OK’ i vinduet som dukker opp. 
 
 
MERK: Husk at ‘Siste bilder’ albumet ikke kan slettes. Det er et automatisk album som viser de siste bildene som er lagt til på ditt familienettsted, og det inneholder ikke virkelige bilder slik som de andre albumene.