Kan jeg laste ned et fotoalbum fra mitt familienettsted?

Du kan enkelt laste ned fotoalbum fra ditt familienettsted på to måter:
1. Logg inn på ditt familienettsted, klikk på ‘Bilder’ fanen.
På venstre side, klikk på det albumet du ønsker å laste ned og klikk så på ‘Flere alternativ’ knappen.
Klikk ‘Last ned alle elementer’ for å laste ned albumet som en ZIP (komprimert) fil.

2.På ditt familienettsted, klikk på ‘Bilder’ fanen og velg ‘Søk etter bilder’ alternativet.

Finn albumet som du ønsker å laste ned og klikk på det for å åpne ‘Rediger album’ siden.

Bruk ‘Last ned’ knappen for å laste ned albumet fra ditt nettsted.